Ge din organisation ett kunskapslyft och få samtidigt koll på kompetensen. PING PONG erbjuder smarta och effektiva verktyg för smidigare utbildning, kursadministration och kompetenshantering i en och samma plattform.

Öppet och tillgängligt

kurskatalogDu kan alltid nå PING PONG, oavsett tid eller plats, från din dator, telefon eller surfplatta. Tjänsten är helt och hållet molnbaserad vilket gör det smidigt att distribuera kurser till kunder eller inom den egna organisationen. I den smarta kurskatalogen kan medarbetarna bläddra bland, söka, och anmäla sig till olika utbildningar.

Få koll på kompetensen

cirkeldiagram2Använd PING PONG för att kartlägga och visualisera kunskapsläget i din organisation. Vilka utbildningar och certifieringar har medarbetarna? Hur planerar vi inför de närmsta åren utifrån pensionsavgångar eller nya satsningar? I PING PONG uppdateras de individuella kompetensprofilerna automatiskt när utbildningar blir godkända, eller av medarbetarna själva, så att informationen alltid är aktuell när ni söker och matchar resurser.

Effektivare administration

chefsrapportMålet: att löpande erbjuda kompetensutveckling som får medarbetarna och organisationen att växa. Låt inte tidsödande administration stå i vägen! I PING PONG kan utbildningsansvariga enkelt importera, uppdatera och återanvända kursmaterial. Resultat från tester och enkäter sparas och sammanställs som rapporter eller exportdata. Bekräftelser och påminnelser skickas ut automatiskt till både chefer och medarbetare så att inget faller mellan stolarna.


Våra kunder berättar »