4 April 2016 • Mässor & events

5-7 april går årets Vitalis-mässa av stapeln på Svenska mässan i Göteborg. Vi på Ping Pong är självklart på plats. Kom till vår monter B01:02 för ett inspirerande möte!

Hur håller jag reda på mina medarbetares kompetens? Hur säkerställer jag en god kunskapsnivå inom min organisation? Vad kan jag göra för att mina medarbetare ska känna ansvar och inspiration kring sin egen utveckling? Vi hjälper vi dig med att ta reda på hur din organisation vinner på att använda just PING PONG som ett stöd i er verksamhet. Låt oss visa dig hur ni gynnas av att använda kursadministration, kompetenshantering och lärplattform i ett och samma system!

Vitalis är en utställning och konferens för alla som arbetar med eller är intresserade av e-hälsa – utveckling av vård och omsorg genom IT. I årets tema märks vård på distans, patientsäkerhet och förändringsledning. Läs mer på vitalis.nu