2 November 2016 • Jobba hos oss

Brinner du för IT, pedagogik och service och vill vara med och driva den digitala utvecklingen inom skola och undervisning? Ping Pong AB söker nu en Supportspecialist till vår servicefunktion med uppdraget att ge stöd till våra kunder i användandet av vår lärplattform PING PONG.

Ping Pong AB är ett marknadsledande företag inom sektorn Education Technology. Efterfrågan på våra tjänster ökar alltjämt i takt med att digital undervisning, dokumentation och administration växer inom skola, akademi och bland privata företag. På två år har vi vuxit från 25 till 50 medarbetare. Vi har fler än 600 000 användare. Nyligen vann vi förtroendet att hjälpa Stockholms stad och deras 1 400 skolor med utmaningen att minska lärarnas arbetsbörda för att frigöra tid för undervisningen. Under år 2016 har vi utnämnts till årets Gasellföretag av Dagens Industri, för att vi är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige.

I rollen som supportspecialist på Ping Pong AB är du ansiktet ut mot våra kunder och en central person inom företaget. Med hjälp av ditt interna nätverk och dina kunskaper inom pedagogik och om vår produkt tillgodoser du kundernas behov av avancerad användarsupport. I arbetet ingår att:

  • I första hand ta emot, utreda och besvara frågor av främst pedagogisk och användarmässig karaktär via våra externa kommunikationskanaler.
  • Prioritera, delegera och följa upp ärenden.
  • Leda och aktivt sörja för en effektiv ärendehanteringsprocess.
  • Delta i planering och koordinering för bemanning av supportfunktionen
  • Stötta i andra supportrelaterade aktiviteter i syfte att tillgodose företagets och våra kunders behov.
  • Delta i arbetet kring incidenthantering (utredning, uppföljning och intern/extern kommunikation).

Vi söker dig som älskar att ta dig an utmaningar och lösa problem av främst pedagogisk, teknisk och organisatorisk karaktär. Du har en utpräglad servicekänsla och kommunikativa färdigheter inom både tal och skrift. Du har hög pedagogisk kompetens och ett stort intresse för IT och teknik.

Du har antagligen gått teknisk linje på universitet/högskola och har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Har du en pedagogisk utbildning så är det meriterande. Kanske har du tidigare erfarenhet av kundsupport, service desk eller motsvarande? Du har stor datorvana och gärna erfarenhet av PING PONG eller någon annan lärplattform.

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö med engagerade medarbetare som värderar samarbete, öppenhet och att ha kul på jobbet. Tillsammans bidrar vi till samhällsnyttan genom att utveckla en förstklassig lärplattform som underlättar, förbättrar och effektiviserar arbete och studier för tusentals pedagoger och studerande.

Är du den vi söker? Lämna in din ansökan, bestående av CV och personligt brev, på pingpong.se/jobb.

Sista ansökningsdag: 2016-11-30.

Intervjuer sker löpande. Var beredd på att avlägga arbetsprov. Samtliga sökande får besked om antagningsresultat. Anställning: snarast.