28 September 2015 • Jobba hos oss

Nu söker vi dig som brinner för att hjälpa andra! Klarar du av att hålla koll på flera processer samtidigt och har en vilja att lösa tekniska problem och hjälpa andra? Då är du den vi vill träffa! Vi söker en medlem till vårt team, vars uppdrag är att förstå våra kunders och användares behov och att hjälpa dem att nå och överträffa sina mål. Detta är ett utmanande och roligt jobb för dig som har ett brinnande intresse för teknik och pedagogik.

Uppdraget

Vår uppgift är att hjälpa individer och organisationer att utvecklas. Du kommer ingå i vårt team som finns för att hjälpa våra kunder med deras svåraste frågor. Du kommer jobba med felsökning i olika typer av loggar på servrar i unix-miljö, felsökning och uppdateringar i databaser samt felsökning i koden och rättning av buggar. Du lär dig PING PONG utan och innan och jobbar självständigt med att lösa tekniska frågor.

Vem är du?

Du representerar våra värderingar, därför är det viktigt att du har en varm personlighet och positiv attityd. Du tycker om att ställas inför nya problem. Du är analytisk, strukturerad och systematisk. Du har en förmåga att förklara komplexa sammanhang på ett enkelt och pedagogiskt vis. Du är drivande, ansvarskännande och har en god servicekänsla. Du pratar och skriver både svenska och engelska med lätthet. Du håller vad du lovar, och i de fall när du inte kan hålla vad du lovat så kommunicerar du detta tydligt till både teamet och kunderna, så att ni tillsammans kan ta nya tag för att lyckas. Vi vill att du skall smittas av vårt engagemang och vi av ditt!

Kvalifikationer och erfarenhet

Du kan SQL, är van vid att navigera i unix-miljö och läsa loggar. Du har grundläggande kunskaper i Java. Du brinner för problemlösning och kan ta till dig ett problem och presentera svaret på ett pedagogiskt och kundvänligt sätt.

Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med konkurrenskraftiga förmåner. Vårt kontor i centrala Stockholm på Söder är ljust och modernt.

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Ansökan: Tjänsten söker du genom att skicka din ansökan till rekrytering@pingpong.net. Lämna in din ansökan med ett personligt brev och CV.