PING PONG är plattformen för dig som tycker att utbildning ska vara smidigt, smart och enkelt! Här blir studenten själv delaktig i det livslånga lärandet, och utbildningarna får chans att vara så mycket mer än bara klassrum, föreläsningar och seminarier.

Smidigare lärande

PP pingd

PING PONG är ett fantastiskt komplement till föreläsningar och seminarier. Här kan studenten ägna sig åt aktivt lärande, på egen hand och tillsammans med andra. Skapa och besvara quizzar,  delta i diskussionsforum, eller samarbeta kring ett dokument i realtid. Givetvis kan allt arbete enkelt följas upp av läraren, och studenten kan när som helst följa sin egen progression.

Smartare administration

PP MOOC

Distanslärande med tusentals studenter över hela världen blir hur enkelt som helst i PING PONG! Det fina med vår lärplattform är att varken du, lärare eller studenter  behöver vara begränsade i tid och rum. Allt finns på en plats och kan nås när som helst och var som helst. Lärarna får fokusera på att vidareutveckla sina kursrum och kan ägna mer tid åt återkoppling och handledning av studenterna.

Enklare samarbeten

PP-GUL_GU-300x169

Visste du att du kan öppna PING PONG för externa målgrupper? Tredje uppgiften blir enkel när ni presenterar utbildningar och aktuell forskning utan onödigt dubbelarbete. Dessutom är det lätt att bjuda in gästföreläsare, representanter från näringslivet och internationella samarbetspartners för samverkan och utbyten.


Våra kunder berättar

Alla studenter kommer till seminariet väl förberedda

Thommy Eriksson

Det finns en stor vinst i det här utbildningssättet

Lars-Olof Wahlund

Våra kunder berättar »